Sponsor een stoel

Net als Bert Visscher en zijn theaterimpresariaat!

Dorpshuis Ritthem en Huiskamertheater ‘De Verwachting’ vervullen nu al een aantal jaar een grote sociaal-maatschappelijke en culturele, bindende rol. Niet alleen in het dorp Ritthem, maar ook ver daarbuiten. Bovendien is De Verwachting het enige theater binnen de gemeente Vlissingen dat ook nog eens een landelijk podiumkunstaanbod brengt. 

De stoelen die ooit tweedehands zijn aangeschaft, hebben echter hun beste tijd wel gehad en wij, het bestuur van Stichting Ons Dorpsleven Ritthem, willen graag dat onze gasten er ook in de toekomst lekker bij blijven zitten!

Daarom zijn wij van het bestuur al voor de zomer van 2019, samen met Esther en Peter de Neef (de beheerders) een fondsenwerving gestart om 104 spiksplinternieuwe, goedzittende en praktische stoelen aan te kunnen schaffen. Een fors deel van het benodigde bedrag is toegezegd door een aantal Zeeuwse fondsen maar een stoel kan nu eenmaal niet op 2 poten staan! 

Het bestuur van de stichting is daarom op zoek naar de laatste (!) sponsoren om ook de rest van het bedrag bij elkaar te krijgen. Jouw hulp is daarbij hard nodig!

Sponsor een stoel – voor het goede doel

Draag je Dorpshuis ‘Ons Dorpsleven’ en het gezelligste huiskamertheater van Nederland een warm hart toe? Zie je het wel zitten, zo’n stoel met een goed gevoel? Doe mee en geef ons dorpshuis dat ‘steuntje in de rug’! Je krijgt een ‘eigen’ stoel in Huiskamertheater De Verwachting met je naam of die van je organisatie geborduurd op de stoelhoes, zoals op de foto. Je sponsort de stoel met jouw bijdrage voor minimaal 4 jaar lang!

Voor € 250 sponsor je een stoel. Je kunt natuurlijk ook als particulier, samen met je vrienden of familie, een stoel kopen. Doe je mee? Stuur dan een e-mail aan sponsoreenstoel@gmail.com. We nemen dan contact met je op voor de details. 

Bert Visscher feliciteert De Verwachting met de nieuwe stoelen in het huiskamertheater.

Belangrijk: Stichting Ons Dorpsleven Ritthem heeft een culturele ANBI-status. Dat betekent een extra belastingvoordeel voor zowel bedrijven als particulieren.

Kom naar De Verwachting; in Ritthem zit je goed! 

Op zondag 2 februari vond de presentatie plaats van de nieuwe stoelen. Er zijn nog enkele stoelen ’te koop’.